Bakkerstraditie en de Kunst van het Bakken
Verse Vlaai bij jullie aankomst op d’Ouffenhoff
De bakkerstraditie van de familie Pijpers begint in de 17e eeuw in het Noord Limburgse Blitterswijck.
In 2001 nemen Patrick en Ireen Pijpers-van Eijk de ambachtelijke bakkerij over. De bakkerij heeft een ruim assortiment in broodsoorten en broodjes en daarnaast wordt er ook in huis heerlijke patisserie gemaakt.
Een fantastische combinatie van brood en banket. Ambachtelijke top kwaliteit!
Brood en Patisserie van Ambachtelijke bakkerij Pijpers in jullie Cottage geleverd.
Genieten van echt ambachtelijk gebakken brood en patisserie in de regio van de smaak in je eigen Cottage? Geen zin in fabrieksbrood of afbakbroodjes? Iedere dag vers brood in je Cottage? Bestel dan de half afgebakken broden en bak deze zelf vers af!
Bakkerij Pijpers biedt jullie de mogelijkheid om online jullie brood en banket te bestellen. In de webshop kun je aangeven dat de bestelling afgeleverd moet worden bij d’Ouffenhoff. Bij aankomst vanaf 15 uur kun je al dat lekkers oppikken in de centrale entree van d’Ouffenhoff.
Kwaliteit, gemak en genieten van het echte lokale bakkers ambacht!
Kijk snel op: https://www.bakkerijpijpers.nl/webwinkel
Hoe werkt het:
- Ga naar https://www.bakkerijpijpers.nl/webwinkel
- Maak de selectie van al de gewenste lekkernijen
- Geef in de webshop aan —> afhalen gasten d’Ouffenhoff ( jullie bestelling wordt bij d’Ouffenhoff in de centrale entree afgeleverd)
- Betaal in de webshop.
Het grote genieten kan bij aankomst meteen beginnen met een verse ambachtelijk Limburgse vlaai bij de koffie!