Faciliteiten

Geniet van Limburg bij Erfoedlogies d’Ouffenhoff

Ontdek onze faciliteiten en extra services

Wij doen er alles aan op jullie verblijf onvergetelijk te maken. Via onderstaande knop download je onze digitale “Wegwijs in onze huizen” gids. Hier start de voorpret voor jullie verblijf. Deel deze link ook vooral met jullie medereizigers! 

Gratis Wi-Fi

Rookvrij

Gratis parkeren

Huisdier welkom

Fietsenstalling

Hottub verhuur

Wasruimte

Kinderspeelgoed

Mobiele open haardjes

Bij te boeken extra's

Extra mogelijkheden die je verblijf bij Erfgoedlogies d’Ouffenhoff. nog aangenamer zullen maken.

Haal het maximale uit je vakantie

Extra services

Fietsen langs de Maas met een vintage e-bike? Een maaltijd in je cottage laten bezorgen of bereiden? Lekker ontspannen in de hottub? Of whisky proeven bij de plaatselijke slijterij?

Onderstaand ter inspiratie diverse mogelijkheden.

Fietsenverhuur

Fietsen langs de Maas naar Arcen of Kessel, met je Mountainbike de bossen in van Baarlo of samen op de racefiets erop uit? d’Ouffenhoff is fantastisch gelegen en het landschap is zeer afwisselend om te verkennen op de fiets.

Hottub verhuur

d’Ouffenhoff verhuurt houtgestookte Kerami hottubs.
Een hottub biedt een fantastische ervaring in zowel zomer als winter. De hottub wordt verhuurd met benodigdheden zoals roer peddel en evt. houtpakket voor het aantal gehuurde dagen.

Kok in je cottage

Genieten in de regio van de smaak in je eigen Cottage of XXL vakantiehuis. Wil je eens helemaal niets doen tijdens je verblijf laat je dan een avond in de watten leggen door een heuse kok aan huis!

Boodschappenservice

Laat jullie boodschappen bezorgen in jullie vakantiehuis op d’Ouffenhoff. Geniet jij van je vakantie, doen wij de boodschappen
Dat is handig! Wat is fijner dan de boodschappen bezorgd te  krijgen bij je vakantieadres?

Meatshop BBQ

Meatshop.nl verzorgt volledig kant en klare barbecues waarbij zij de vleessoorten allemaal zelf voor u klaarmaken en de broden zelf afbakken. De rauwkost- huzarensalade en vers fruit worden allemaal in onze eigen keuken bereid. Ook als u speciale wensen heeft kunt u altijd bij hen terecht.

Whisky proeverij

Slijterij van Bergen in Baarlo organiseert regelmatig Thema Whisky proeverijen. Daarnaast kun je op afspraak vanaf 8 personen een proeverij organiseren.
De heer van Bergen is volledig uitgedost in Schotse kilt en de vrouw des huizes serveert heerlijke Schotse hapjes!

Scroll naar top