Zakelijke workshops

Onderstaand enkele suggesties voor zakelijke workshops in de regio.

Workshop Veerkracht – duur 1,5 uur – prijs op aanvraag
https://www.buitenzinnen.eu/workshop-veerkracht/

Veerkracht is het vermogen om te herstellen van stress en tegenslag. Zakken voor je examen, een scheiding, ontslag, de dood van iemand waar je van houdt: groot verdriet en heftige tegenslag horen bij het leven. Met veerkracht zorg je dat je er, wat er ook gebeurt, weer bovenop komt. Soms zelfs sterker of wijzer dan voorheen. In deze workshop gaan we dieper in op het begrip veerkracht, bespreken we de functies van veerkracht en gaan we uitgebreid in op hoe je jouw eigen veerkracht kunt versterken.

Workshop Slaap –  duur 1,5 uur  – prijs op aanvraag
https://www.buitenzinnen.eu/workshop-slaap/

Slaap is misschien wel het belangrijkste onderwerp binnen de vitaliteit, en ook meteen een onderwerp dat vaak wordt onderschat. Terwijl we toch 1/3 van ons leven slapen! Slaap heeft invloed op heel veel processen in ons lichaam en in ons brein. In deze workshop bespreken we de slaapcyclus, veel voorkomende slaapproblemen én staan we uitgebreid stil bij de invloed die je zelf gedurende de hele dag kunt uitoefenen op het verbeteren van je slaapritme.

 

Workshop Stress & belastbaarheid  – duur 1,5 uur –  prijs op aanvraag
https://www.buitenzinnen.eu/stress-en-belastbaarheid/

Stress is voor iedere persoon anders. Een beetje stress is gezond, daar groei je van! Maar chronische stress is per definitie ongezond. Hoe weet je of je last hebt van chronische stress? Wat zijn jouw stress-signalen en wat gebeurt er eigenlijk precies als je last hebt van stress? In deze workshop gaan we op een praktische manier in op deze vragen. Tevens besteden we aandacht aan thema’s als “nee-zeggen” en perfectionisme.

 

Workshop Ademhaling en Qi Gong – duur 1,5 uur – prijs op aanvraag
https://www.buitenzinnen.eu/workshop-ontspanning-en-qi-gong/

Wat is de definitie van ontspanning? Een mooi begrip om in deze interactieve workshop samen over te praten. De basis van ontspanning is ademhaling. Elke situatie en gemoedstoestand heeft een andere ademhaling. Verander je je ademhaling, dan verander jij. Bij spanning en stress kan de ademhaling jou overnemen. In deze workshop leer je diverse ademhalingstechnieken die je makkelijk kunt toepassen in je dagelijkse leven om te helpen ontspannen.

 

Workshop Vitale organisaties –  duur 1,5 uur – prijs op aanvraag
https://www.buitenzinnen.eu/workshop-vitale-organisatie/

Krijg jij energie van jouw werk, van de manier waarop je je werk mag doen? Is er in jouw bedrijf een energieke cultuur; met aandacht en ruimte voor ideeën, waar je serieus wordt genomen, waar je fouten mag maken en waar je ook plezier hebt met elkaar? Grote kans dat je dan bij een vitaal bedrijf aan het werk bent. Vitale bedrijven kenmerken zich door het feit dat ze de medewerkers op nummer 1 hebben staan: niet de klanten, niet de aandeelhouders en niet de winst, maar de mensen die er werken! In deze workshop gaan we dieper in op de 6 principes van toekomstgericht, en dus vitaal, werken.

Scroll naar top