Ontdek de omgeving

Ongekend veel mogelijkheden voor jong en oud in de directe omgeving van Erfgoedlogies d’Ouffenhoff.

ONTDEK LIMBURG

Wat is er te doen in de omgeving?

Vanaf d’Ouffenhoff kun je wandelen, fietsen, zwemmen, golfen, cultuur proeven, verrukkelijk eten, of lekker een boek lezen in het park; alles kan.

Dagje uit in Limburg
Wandelen in Midden Limburg
Fietsen in Midden Limburg
Maastricht, de Bourgondische hoofdstad van Nederland
Venlo, juweel aan de Maas
Weert, Limburgse gezelligheid met een Brabants tintje

Onderstaand de leukste uittips.

Brouwerijen

Een brouwerij een bezoek meer dan waard. Van authentieke koperen brouwketels tot sfeervolle kelders. In onze omgeving liggen diverse authentieke bierbrouwerijen. Je ruikt de hop, proeft de mout en natuurlijk het bier.

Buitenactiviteiten

Laat je verrassen door diverse leuke buitenactiviteiten in onze regio. Van huifkartochten en sloepverhuur tot indoor-ski en Solexverhuur.

Cultuur & theater

Er zijn veel uiteenlopende musea in Limburg. Steenkolen- en mergelmusea in Zuid-Limburg, maar ook een oorlogmuseum en diverse streekmusea in de buurt van d’Ouffenhoff. En natuurlijk niet te vergeten het Limburgs Museum in Venlo.

Eten & drinken

Lekker eten & drinken doe je natuurlijk in de meest Bourgonische provincie van Nederland. Voor elke smaak en beurs is er een eetgelegenheid. We adviseren je graag!

Golf

Limburg beschikt over diverse uitdagende golfbanen. Zowel 9 als 18 holes banen liggen op je te wachten in een prachtig landschap. Golfclub de Berckt, een leuke baan met ’n super gastheer, i zelfs gelegen op slechts 50 meter van d’Ouffenhoff.

Kids

Diverse (in- en outdoor) speeltuinen, attractieparken, dierenparken en entertainmentcentra zijn in de omgeving om je kinderen een leuke ervaring te bieden. En jezelf natuurlijk ook 😉

Natuur & boerderij

Limburg beschikt over een prachtig en rijk natuur landschap daarnaast is het de regio van de smaak. Er is een diversiteit aan boerderijen en streekproducten in de omgeving van d’Ouffenhoff.

Rondvaarten

TIP: Er zijn diverse rondvaarten en arrangementen over de Maas vanaf Baarlo. Je kunt er een leuke dag van maken met een heerlijke rondvaart over de Maas, eventueel met bezoek aan andere Maasdorpen.

Shoppen & markten

Winkelen voor de fun kun je o.a. in Baarlo, Helden, Venlo en Panningen. Gezelligheid op de vele terrassen en heerlijk lokaal shoppen in de vele authentieke dorpswinkeltjes. 
Shopping stad Roermond met haar Designer Outlet Center (meer dan 200 winkels) is tevens vlakbij!

Tuinen

Bezoek een mooie tuin, geniet van de natuur en kom helemaal tot rust. In het seizoen zijn ook vaker particuliere tuinen in de omgeving  opengesteld voor bezoek.

Uitstapjes

Hier vind je inspiratie voor diverse verrassende uitstapjes in onze regio.

Wandelen & fietsen

Limburg beschikt over een bijzonder en gevarieerd natuurlandschap, waar je uren kunt wandelen en fietsen. D’Ouffenhoff is in een zeer landelijke omgeving op 500 meter van de Maas gelegen. Vele wandel- en fietsroutes starten in de directe nabijheid.

Wellness

Even lekker de sauna in of jezelf en je lijf verwennen in een wellness centrum? We hebben enkele suggesties voor je verzameld.

Zwemmen & vissen

In onze omgeving zijn diverse in- en outdoor zwembaden, subtropisch met alle glijbanen en bubbelbaden of juist rustige natuurmeren waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook als je van vissen houdt, zijn er vele mogelijkheden waar je terecht kunt.

Scroll naar top