Workshops

Onderstaand enkele leuke workshops in de regio.

Workshop Qi Gong en ademhaling (duur ± 75 minuten)

Qi staat voor energie en Gong voor de vaardigheid. Tijdens deze vaste oefenvormen waarin je ademhaling en beweging samenbrengt kun je gaan ervaren wat dit met je lijf doet. Vooral niet zweverig maar concreet! Hoe bewust ben je van je ademhaling en wat kan deze jou vertellen. Wat zou je hieraan kunnen veranderen om het jezelf wat makkelijker te maken in bepaalde situaties? Voor meer info, neem contact op met Jack en Francien van Kessel, BuitenZinnen: info@buitenzinnen.eu

BuitenZinnenbreak (duur ± 60 minuten)

De deelnemers komen in beweging! We houden rekening met ieders eigen niveau van belastbaarheid dus het is voor iedereen toegankelijk. Sportkleding mag maar is niet vereist. Samen in beweging komen brengt de mensen dichter bij elkaar en bevordert concentratie, samenwerking en vertrouwen. Al deze ingrediënten zullen aan bod komen.
Door gebruik te maken van attributen zoals een speedladder, elastiek en ballen waar je met aandacht mee bezig bent kom je los van andere gedachten. De focus ligt bij de oefening en het plezier wat je hieraan beleeft. Voor meer info, neem contact op met Jack en Francien van Kessel, BuitenZinnen: info@buitenzinnen.eu

Katapult Kwizz (duur ± 90 minuten)

In 4 rondes gaan de deelnemers in team de strijd met elkaar! Algemene kennis met vragen in diverse categorieën, behendigheidsspelletjes, muziekkennis, inschattingsvragen en natuurlijk uiteindelijk het bouwen van de katapult en het schieten. Origineel en gevarieerd, een garantie voor 1,5 uur lol en plezier!
Voor meer info, neem contact op met Jack en Francien van Kessel, BuitenZinnen: info@buitenzinnen.eu

Het smaakvolste uitje in de regio!

Marc en Karin verzorgen smaakvolle, gezellige en leerzame kookworkshops. Ideaal om met je gezelschap samen actief bezig te zijn om vervolgens heerlijk te dineren in het restaurantgedeelte. Een kookworkshop is geschikt voor alle leeftijden en je hoeft geen kookervaring te hebben.

Bij het koken laten Marc en Karin zich inspireren door de wereld om hen heen en door het seizoen met de daarbij passende producten. Verse ingrediënten, hoogwaardige apparatuur en een prettige sfeer zorgen voor een geslaagd evenement. Met heldere en duidelijke recepten maken zij koken toegankelijk, zelfs voor de meest onervaren kok. Er wordt altijd gekookt onder de deskundige begeleiding van de chef Marc Jacobs. De afwas wordt verzorgd en de rest is aan onze gasten.

Het minimum aantal personen voor workshops is 10 en het maximale aantal gasten is ca. 35. Er is keuze uit verschillende arrangementen, zowel in de middag- als in de avonduren. De arrangementen zijn exclusief consumpties. De receptuur krijg je uiteraard mee naar huis.

Marc & Karin Jacobs
www.kookstudiodegarde.nl
06 30551762

Scroll naar top